Lymfemassasje og Terapeutisk velvære massasje

Hold deg friskere gjennom regelmessig massasje

Lymfemassasje

• Lymfemassasje er en “lett” form for massasje som stimulerer lymfesystemet, og mange opplever denne form for behandling som meget behagelig og avslappende. Behandlingstiden er 90 minutter.

• Lymfemassasje passer for alle, men kanskje spesielt godt for deg som har lett for å bli forkjølet, er stresset, har mye indre uro, søvnproblemer, hevelser, svimmelhet, hodepine, smerte og stivhet i kroppen mm. Ta kontakt dersom du har spørsmål.

• Lymfesystemet er kroppens eget avløpssystem. For at lymfesystemet enkelt skal kunne fjerne avfallsstoffer, overflødig væske, bakterier og virus må det være flyt i systemet. Operasjonssår, skader og stress kan blant annet hindre flyt av lymfevæsken. Lymfemassasje er med på å skape flyt.

Lymfemassasje selges i pakke på 4 timer a 90 minutter. Dette for å få best mulig resultat. Lymfemassasje kan sammenlignes med en indre hovedrengjøring. Forestill deg ditt eget hus, om du skal foreta en hovedrengjøring, og om huset ikke har blitt vasket på en stund, trengs det tid for å gjøre hele huset rent, jeg tenker da også tak, vegger og vinduer. Det er ikke gjort på en time. Sånn er det med kroppen også.

Etter at du har fått behandling fire ganger, anbefales det å vedlikeholde en gang i måneden, (du vasker også huset ditt minst en gang i måneden, gjør du ikke..?)
På første behandling læres du hvordan du kan gi deg selv egenbehandling mellom behandlingene. Du får med det et skriv med nøye instrukser på hvordan du kan gjøre det selv, for en enda bedre effekt.

Ved å gå jevnlig til lymfemassasje, kan du få en opplevelse av å ha «en lettere kropp», føle deg mer opplagt, bli mindre syk, gå ned i vekt.

 

Terapeutisk velvære massasje:
Terapeutisk velvære massasje er en myk massasje. Tilnærmingen i massasjen er lyttende og innfølende mer enn teknisk. Strøkene kan veksle mellom dype og lette i en langsom rytme. I utgangspunktet gis behandlingen som en hel kroppsmassasje. Målet er en avspent kropp som kan gis muligheter å slippe muskelspenninger, samtidig som det gis mulighet til å komme i dypere kontakt med seg selv.
Du kan velge mellom 30, 60 el 90 minutter behandling.

Vi starter alltid første behandling med massasje med en kort samtale, om din helsetilstand og annet som du måtte ha på hjertet. I visse tilfeller skal ikke massasje utføres av hensyn til deg og din helse. Dette gjelder blant annet gravide i 1.trimester, kreft, hudsykdommer, diabetes, epilepsi eller andre sykdommer som kan gi ulike former for anfall. Rådfør deg i såfall med lege dersom en av disse sykdommene/tilstandene gjelder for deg .

Det er veldig ulikt fra person til person om det dukker opp behov for å ville prate, eller bare ligge i stillhet å slappe av under en behandling. Det er helt opp til deg hva du ønsker – det er din time. Mange sovner under behandling, og det er også helt greit. Det viktigste er at du gjør det til din time, hvor du kan slappe av og føle deg ivaretatt.